Bra inomhusklimat för mina anställda

Hej och välkomna till bloggen denna underbara försommardag! Idag tänkte jag skriva ett litet inlägg om ett företag som jag är rätt så säker på att många av er skulle kunna ha användning av. Jag tänker då främst på er som behöver hjälp med något inom VVS arbeten i Sollefteå eller Östersund. Jag har själv fått hjälp med att installera en värmepump på mitt företag. Nu blir det en trevligare arbetsmiljö för mina anställda i och med att inomhusklimatet blir behagligare. Jag fick hjälp av ett företag som heter JL vvs & kylteknik AB. 

 

Det som verkligen irriterade mig innan var att här blev svinkallt på vintern och väldigt varmt på sommaren. Inga mer irriterande värmeväxlingar. Jag är väldigt nöjd med det här företaget och att de kan ställa upp när det gäller det mesta inom VVS för oss i Sollefteå eller Östersund. De har tidigare hjälpt mig med bland annat droppande vattenkranar. Alla husägare eller företagare som råkar ut för problem med rören eller behöver annan hjälp inom VVS kan vända sig till JL vvs & kylteknik AB. Det här företaget har arbetat inom VVS i Sollefteå med omnejd i flera år och kan lösa de flesta problem men också hjälpa till med installation av värmepumpar, avloppsinstallationer, tappvattensystem med mera. Till och med en sådan sak som en läckande vattenkran som många kanske anser vara en bagatell är det viktigt att åtgärda. Det är enorma mängder vatten, faktiskt så blir det flera hundra liter på bara några månader, det kostar pengar. Så se över era kranar redan idag och hör av er till JL vvs & kylteknik om det behövs! Med detta sagt önskar jag er läsare en fin dag och tack för ert aldrig sinande intresse av mina små inlägg här på bloggen!