Kostokas Bygg AB

God morgon. Jag är väldigt glad över att ni valt att komma in till bloggen denna dagen också, och jag hoppas ni kommer tycka om alla inlägg jag ska skriva till er idag. Jag kanske har sagt det till er förut, men det är mycket som händer i mitt liv just nu. Som egenföretagare finns det alltid olika saker som behöver göras och nu har jag kommit i kontakt med ett byggföretag som erbjuder flera bra tjänster inom byggservice i Nacka. Företaget heter Kostokas Bygg. 

 

Det har varit flera olika ombyggnationer på gång på mitt företag och jag är så otroligt tacksam över hjälpen jag fått av Kostokas Bygg. Kostokas Bygg hjälper till med stora som små uppdrag inom renovering, tillbyggnad, ombyggnad, faktiskt det allra mesta inom byggservice här i Nacka. De hantverkare som arbetar där har alla gedigna kunskaper och mycket lång erfarenhet av det mesta inom branschen. Om du planerar något renoveringsarbete precis som jag, vill jag verkligen poängtera att Kostokas Bygg som sagt kan hjälpa till med det allra mesta! Det som också är så bra är att du alltid kan begära en helt gratis offert och sedan i lugn och ro fundera över åtgärds- och kostnadsförslagen. Vem har väl inte hört talas om oseriösa företag och dåliga hantverkare? Människor som har fått sin tillvaro förstörd. Kostokas Bygg är ett 100 procent seriöst företag. Som kund är det egentligen bara att luta sig tillbaks och ta det lugnt. Nu råkar ju detta företag ha ett väldigt gott rykte här i Nacka och även runtomkring. Oavsett om du behöver hjälp med byggservice i Nacka, eller till och med i Huddinge eller neråt Södertälje, hjälper Kostokas Bygg till.